طرز تهیه شربت زعفران
شربت زعفران یک نوشیدنی خوش طعم و خوش عطر است که بیشتر مردم در منطقه خراسان به درست کردن آن علاقه مند هستند. امروز می خواهیم نگاهی داشته باشیم به طرز تهیه شربت گلاب و زعفران خوش مزه!
شربت زعفران
نوشیدنی شربت زعفران، یک شربت خوش رنگ و خوش طعم و خوشبو است که نوشیدن آن بسیار مسرت بخش است. در فصل تابستان به علت تعرق زیاد، کم شدن آب بدن را در پی دارد. و باعث احساس خستگی، سردرد، افزایش غلظت خون و کاهش عملکرد بدن می شود. می توانی به جای آب از این نوشیدنی استفاده کنید و لذت ببرید.
توصیه می شود که استفاده از این نوشیدنی اصیل ایرانی را در برنامه غذایی خود قرار دهید. که علاوه بر تأمین آب بدن از خواص بیشمار زعفران هم بهره مند شویم.
طرز تهیه شربت گلاب و زعفران
برای درست کردن شربت زعفران به مقداری شکر ، گلاب ، والبته زعفران ساییده شده نیاز مندیم!
ابتدا زعفران را (مقدار زعفران استفاده شده نباید زیاد باشد ، مثلا برای شش الی هشت نفر ، یک سرقاشق کافی است.) در مقدار کمی آب خیس می کنیم تا به خوبی در آب حل شود.
بعد از آن آب را حرارت می دهیم تا به جوش آید.پس از به جوش آمدن آب ، شعله را کم می کنیم و شکر ها را به آب اضافه کرده و با هم زدن آب به حل شده شکر در آب کمک می کنیم.پس از آن زعفران های حل شده در آب و همچنین مقداری گلاب برای خوش عطر شدن به شربت اضافه می کنیم. هم زدن محلول را تا موقعی که کاملاً همه مواد در آن حل نشده اند ادامه می دهیم تا شربت ما یک دست و یک رنگ شود.
به همین راحتی کار تمام است. قابلمه را از روی حرارت بردارید و پس از خنک کردن محلول ، شربت زعفران آماده نوش جان کردن می باشد. و می توانید آن را درون ظرف شیشه ای درب دار بریزید و داخل یخچال نگهداری کنید.
از آنجایی که گلاب طبیعتی گرم دارد. و زعفران هم همین خصوصیت را دارد، که ترکیب آنها، یک ترکیب گرم است. که مصلح آن می تواند غذایی با طبع سرد باشد یا می توان به شربت تخم شربت اضافه کنیم که هم طعم خوبی به شربت می دهد و هم آن را زیباتر می کند و خواص آن را افزایش می دهد. تخم شربت را خیس کنید و هنگامی که لعاب دار شد یعنی اطراف تخم ها حالت مایعی ژله ای شد آن را به شربت زعفران خود اضافه کنید.