پیچاق قیمه زعفرانی ، غذای مخصوص اردبیلی ها

6 ژانویه, 2020 - الهه سادات فیض بخش

پیچاق قیمه از غذاهای مخصوص استان اردبیل می باشد. این غذای خوشمزه و اصیل مناسب برای انواع مهمانی هاست و در استان اردبیل برای نذری دادن هم تهیه می شود. اگر طرفدار غذاهای اصیل ایرانی هستید حتما یک بار پیچاق قیمه ی زعفرانی رو امتحان کنید. برای تهیه این خورشت خوشمزه در ابتدا باید مواد زیر را آماده کنید.

پیچاق قیمه
پیچاق قیمه

مواد لازم برای تهیه پیچاق قیمه :

  • پیاز متوسط : ۳ عدد
  • گوشت گوسفندی : ۴۰۰ گرم
  • زعفران دم کرده : ۲ قاشق چایخوری
  • تخم مرغ : ۴ عدد
  • برگ بو : ۲ عدد
  • کره : ۱۰۰ گرم
  • خلال بادام : نصف پیمانه
  • آبلیمو : یک قاشق غذاخوری
  • ادویه خورشتی : به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه پیچاق قیمه
مواد لازم برای تهیه پیچاق قیمه

برای درست کردن این غذای لذیذ باید قبل از شروع کار خلال های بادام را از دو یا سه ساعت قبل خیس کرده و بعد از این زمان با کمی کره تفت دهید.

پیاز ها رو به صورت خلالی ریز کرده و داخل قابلمه خورشت با کره تفت می دهیم تا رنگی و به اصطلاح طلایی شود. بعد گوشت را با برگ بو به پیاز ها اضافه کرده تا تفت داده شوند. در حین تفت دادن گوشت، ادویه خورشت را البته به جز نمک اضافه می کنیم . به قابلمه خورشت آب اضافه کرده و اجازه می دهیم تا گوشت پخته شود.

بعد از پخته شدن گوشت، خلال های بادام را که از قبل تفت داده ایم به همراه زعفران به خورشت اضافه می کنیم. وقتی خورشت تقریبا بی آب شد تخم مرغ ها را روی خورشت می شکنیم. درب قابلمه را می بندیم تا تخم مرغ ها پخته شود. بعد در ظرف مورد نظر می کشیم. نوووووووش جان

نکاتی که برای درست کردن پیچاق قیمه باید بدانید !!

  • خورشت پیچاق قیمه را به همراه برنج زعفرانی سرو کنید.
  • در پخت این خورشت می توان از روغن هم به جای کره استفاده کرد. اما طعم کره برای این خورشت بهتر از روغن است.
  • اگر دوست ندارید از تخم مرغ روی خورش استفاده کنید می توانید تخم مرغ ها را جدا نیمرو کرده و همراه خورشت میل کنید.
  • در صورت تمایل می توانید آبغوره را جایگزین آبلیمو در خورشت کنید.
  • برای زیبا تر شدن خورشت می توان روی تخم مرغ نیمرو شده پودر زعفران اضافه کرد.
  • دستور بالا و مواد آن برای ۴ نفر کافی است. در صورت کم یا زیاد بودن افراد مواد را اضافه یا کم کنید.
  • برای تهیه این خورشت می توان از گوشت مرغ هم استفاده کرد.
پیچاق قیمه
پیچاق قیمه
  • میزان مفید بودن این مطلب
  • میزان کاربردی بودن مطلب
  • امتیاز نویسنده به این مطلب
4.6
برچسب‌ها: , ,