آغاز برداشت زعفران در تربت جام

۸ آبان, ۱۳۹۶ - مدیر فروش

برداشت زعفران از سه هزار و ۷۰۰ هکتار مزارع شهرستان تربت جام آغاز شد.

کافه زعفران به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تربت جام گفت: میانگین برداشت زعفران خشک از هر هکتار مزارع این شهرستان چهار کیلو است و پیش بینی می‌شود امسال ۱۵ تن زعفران خشک از این مزارع برداشت شود.

خوشخو افزود: کشت زعفران با توجه به هزینه و آب بری کم آن، مقرونت به صرفه است و عملکرد بالایی در زمینه تولید دارد.

وی گفت: توصیه‌های تغذیه‌ای توسط کارشناسان، روش صحیح و به موقع کاشت، مبارزه با آفات و بیماری‌ها و علف‌های هرز، اجرای طرح‌های الگویی و برگزاری کارگاه‌های آموزشی از جمله اقدامات کارشناسی انجام شده این مدیریت برای کشاورزان بوده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تربت جام افزود: شهرستان تربت جام با تولید سالانه بیش از ۲۸ نوع محصول زراعی و ۱۵ نوع محصول باغی به عنوان یکی از قطب‌های کشاورزی خراسان رضوی محسوب می‌شود.

خوشخو گفت: کشت زعفران نیمه اول تیرماه آغاز و از نیمه دوم مهرماه محصول آن برداشت می‌شود.

وی افزود: سال گذشته بیش از ۱۲ تن زعفران در تربت جام برداشت شده بود.

برچسب‌ها: , , ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *