
طرز تهیه فرنی زعفرانی
فرنی زعفرانی یک دسر خوشمزه و مقوی و همچنین مجلسی می باشد که در ماه مبارک رمضان بسیار پرطرفدار می باشد . از این دسر میتوانید به عنوان یک پیش غذا در دعوتی های افطاری و یا دورهمی های دوستانه هم استفاده کنید. طرز تهیه فرنی زعفرانی رو در ادامه بیان کرده ایم. اگه میخواهید یک دسر خوشمزه و مجلسی داشته باشید باید حتما از مواد اولیه با کیفیت استفاده کنید. زعفران مهم ترین طعم دهنده این دسر می باشد. پس حتما در خرید زعفران دقت کنید تا نه تنها برای این دسر بلکه برای تمامی غذاها و دسرهایی که با زعفران تهیه می شوند، عطر و طعم فوق العاده آن را احساس کنید :

فرنی زعفرانی
مواد لازم برای تهیه فرنی زعفرانی :
- آرد برنج:2 قاشق سوپخوری
- زعفران دم کرده: به مقدار دلخواه
- گلاب: به مقدار دلخواه
- شکر:4 قاشق سوپ خوری
- وانیل:در حد نوک قاشق چای خوری
- شیر:2 لیوان
طرز تهیه :
برای درست کردن یک فرنی خوشمزه ابتدا باید شکر ، آرد و برنج رو با هم مخلوط کنین و داخل ظرف پیرکس نشکن بریزید و روی حرارت متوسط و ملایم قرار بدین. ( از هر ظرف یا قابلمه ای که بخواین میتونین استفاده کنین ) . شیر سرد رو به مواد اضافه کنین و به خوبی هم بزنین.
دقت کنید که در این مرحله آرد نباید گلوله گلوله باشه. همچنین تند تند هم بزنید تا مواد داخل ظرف ته نگیرد.
در مرحله دوم وقتی مواد داخل ظرف کمی به غلظت رسید ، نوبت اضافه کردن طعم دهنده هاست. اول گلاب و هل را اضافه می کنیم و سپس زعفرانی را که از قبل دم کرده ایم ، به مایه فرنی اضافه می کنیم.
هم زدن مواد را ادامه می دهیم تا به غلظت مناسب برسد. حال شعله را خاموش کرده و فرنی را همانطور داغ داخل قالب یا هر ظرفی که آماده کرده اید ، می ریزید.
برای تزئین روی فرنی هم به دلخواه می توانید از خلال بادام یا پسته ، نارگیل و پودر گل محمدی و … استفاده کنید.
نکات لازم درباره تهیه فرنی :
- بهتر است زعفران مورد استفاده را از قبل دم کنید تا رنگ و عطر بهتری به فرنی بدهد. اما از پودر زعفران هم میتوان استفاده کرد.
- فرنی را بعد از تهیه داخل یخچال قرار ندهید.
- به جای آرد برنج ، از آرد نشاسته هم می توانید استفاده کنید.
- می توانید با استفاده از پودر کاکائو یک فرنی سه رنگ را آماده کنید.
- مواد ذکر شده به اندازه یک ظرف 2 نفره است . برای تعداد بیشتر یا کمتر مواد را ضرب یا تقسیم کنید.

فرنی 3 رنگ