
ویژگی های زعفران صادراتی
زعفران ، ادویه ای ارزشمند و گران قیمت است که در ایران در منطقه خراسان جنوبی و مخصوصا شهرستان قائنات کشت می شود و درواقع بهترین کیفیت زعفران را به علت آب و هوای مناسب برای زعفران، میتوان در همین منطقه کشت و به دیگر کشورها نیز صادر کرد. . به همین دلیل است که زعفران قائنات شهرت جهانی دارد. زعفران اصیل قائنات، بعد از خشک شدن آماده بسته بندی و صادرات می شود. اما هر زعفرانی را نمی شود ارسال کرد. با ما همراه باشید تا در ادامه با ویژگی های زعفران صادراتی بیشتر آشنا شوید :

ویژگی های زعفران صادراتی
کدام نوع زعفران برای صادرات مناسب است ؟
خب همانطور که شما هم می دانید ، زعفران را باید بعد از برداشت، پاک کرد که در این صورت انواع زعفران به دست می آید. زعفران دسته و پوشال از انواع رایج زعفران در بین مردم منطقه خراسان است ولی به علت همراه داشتن ریشه زعفران ، برای صادرات مناسب نمی باشد.
زعفران ممتاز ، خالص تر از موارد بالا می باشد که بیشترین مصرف زعفران در ایران نیز همین زعفران سرگل یا ممتاز است. این نوع زعفران قدرت رنگدهی بالایی داشته و برای مصارف خانگی ، استفاده در انواع دسر، شیرینی ، بستنی و …. کاربرد دارد. اما صادراتی نیست.

زعفران نگین
زعفران نگین یا سوپر نگین در تمام فاکتورهایی که برای کیفیت زعفران در نظر گرفته شده، بالاترین عیار را دارا می باشد. قدرت رنگدهی و طعم این نوع زعفران از بقیه بیشتر بوده و کلاله های درشت تری دارد. از این زعفران با نام های نگین ممتاز و نگین صادراتی نیز یاد می شود.
ویژگی های زعفران صادراتی :
- زعفران صادراتی ، عطر و طعم منحصر بفردی دارد.
- در این زعفران ، هیچگونه زردی یا همان ریشه زعفران دیده نمی شود.
- کلاله های آن سالم ، درشت ، بدون شکستگی و فرخوردگی می باشد.
- در زعفران نگین صادراتی مقدار سافرانل بسیار کمی موجود می باشد.
- دارای بالاترین قدرت رنگدهی (حدود 250 واحد) است.
- دارای ظاهری خوش رنگ هستند.
- تکهها و سه شاخه کلاله اصلاً به هم چسبیده نیستند.
- در انتهای کلالهها هم هیچگونه سفیدی موجود نمی باشد.
- قیمت زعفران صادراتی از سایر زعفران ها به مراتب بالاتر می باشد.

زعفران صادراتی
ویژگی بسته بندی زعفران صادراتی :
ظروفی که در آن زعفران را برای صادرات بسته بندی می کنند ، باید حافظ کیفیت و سلامت زعفران باشد و در زمان حمل و نقل طولانی مدت ، هیچگونه آسیبی به رشته های زعفران وارد نکند. در تولید این ظروف باید موادی به کار برده شود که با تغییرات آب و هوایی، مواد شیمیایی از خود متسع نکند و یا اکسید نشود .
دربرابر ضربه مقاوم باشد تا در هنگام جا به جایی و حمل و نقل نشکند و زعفران آسیب نبیند. ظروف صادراتی باید ظاهر زیبایی هم داشته باشند تا در جلب نظر مشتری ، تاثیر گذار باشد. همچنین روی این بسته بندی اطلاعاتی شامل تاریخ تولید ، انقضا و نحوه مصرف زعفران ذکر شده باشد.