
رست بیف زعفرانی، طرز تهیه رست بیف با زعفران
رست بیف زعفرانی
غذاهای گوشتی از محبوب ترین و لذیذترین غذاها در کشور ماست. شاید دلیل این محبوبیت ، انواع غذاها و خورشت های خوشمزه ای باشه که می توان با گوشت و فرآورده های گوشتی تهیه کرد. رست بیف یکی از غذاهای مدرنه که با گوشت درست میشه و در مدت زمان کم به یکی از پرطرفدار ترین غذاها در منوی فست فود ها تبدیل شده است. در این مطلب طرز تهیه یک رست بیف زعفرانی فوق العاده خوشمزه رو بیان می کنیم تا اگه وقت رفتن به رستوران رو ندارید، توی خونه درست کنید و از طعم فوق العاده اون لذت ببرید .

رست بیف زعفرانی
مواد لازم برای تهیه رست بیف زعفرانی
رست بیف از جمله غذاهای است که میشه آن را با مواد مختلفی آماده کرد. پس اصلا نگران داشتن همه مواد نام برده شده نباشید و با هر چیزی که توی خونه دارید می تونید این غذای خوشمزه رو آماده و نوش جان کنید.
- گوشت گوساله : 500 گرم
- پیاز : 2 عدد
- قارچ : 500 گرم
- فلفل دلمه ای ( اختیاری ) : 2 عدد
- برگ بو ( اختیاری ) : 3 عدد
- آبلیمو و ادویه شامل نمک ، زردچوبه و فلفل : به مقدار لازم
- زعفران : 4 قاشق چای خوری
- پودر آویشن : دو قاشق چای خوری
- پنیر ورقه ای : به میزان کافی
- روغن یا کره : به مقدار کافی برای تفت دادن

مواد لازم برای تهیه رست بیف
طرز تهیه رست بیف
ابتدا گوشت گوساله را به همراه یک عدد پیاز و سه عدد برگ بو داخل قابلمه ریخته و مقداری آب به آن اضافه کنید. ( میزان آب به اندازه ای باشد که روی گوشت ها را بگیرد. ) زردچوبه و فلفل را به مواد اضافه کنید تا گوشت طعم ادویه را خوب به خود جذب کند. نمک را در مرحله آخر پخت گوشت به آن اضافه کنید.
بعد از اینکه گوشت کاملا پخته شد ، آن را خلالی یا به اصطلاح قطعه قطعه کنید. به جای خلالی کردن می توانید با پشت چنگال یا قاشق گوشت را له کنید. دقت کنید هنگام برداشتن گوشت ها برای خلالی کردن ، کمی از آب داخل قابلمه را نگهدارید.
بعد از این کار ، قارچ ها را خورد کرده و در روغن تفت می دهیم. میتوانیم کمی نمک به قارچ اضافه کنیم.
حال پیاز دوم را خورد کرده و در روغن سرخ می کنیم تا خوب طلایی شود. سپس گوشت ریش شده و قارچ را به آن اضافه می کنیم . پودر آویشن و فلفل را به مواد اضافه کرده و کمی از آب گوشت را به آن اضافه می کنیم تا رست بیف خشک نشود.
هم اکنون زمان اضافه کردن زعفران به غذاست. بهتر است زعفران را از قبل دم کرده باشید تا طعم و رنگ بهتری به غذا بدهد.
فلفل دلمه ای را نیز در همین مرحله به مواد اضافه می کنیم.
بعد از پخت کامل همه مواد ، چند ورقه پنیر روی آن قرار دهید و به مدت 5 الی 10 دقیقه داخل فر گذاشته تا پنیر آب شود. ( این زمان بسته به درجه فر می تواند، متفاوت باشد. )
خب رست بیف زعفرانی شما آماده است می توانید به همراه سس گوجه ، خیارشور ، گوجه فرنگی ، کلم و …. نوش جان کنید.

ساندویچ رست بیف
نکاتی در رابطه با پخت رست بیف زعفرانی
- هنگام پخت قارچ ، کمی آبلیمو به آن اضافه کنید تا سیاه نشود.
- در صورت تمایل می توانید از رب گوجه برای رنگ غذا استفاده کنید.
- استفاده از رب انار نیز برای ترش کردن این غذا خالی از لطف نیست.
- در صورت تمایل می توانید از سبزیجات معطر مانند گشنیز و … در تهیه این غذا استفاده کنید.
- به جای روغن مایع و کره می توانید از روغن زیتون هم استفاده کنید.
- استفاده از زعفران دم کرده عطر و عطم بهتری به غذا می دهد .
- رست بیف را میتوان با نان باگت به صورت ساندویچ ه مت
عاشق این وبسایت شدم من.عالی هستید شما
تو زمینه ای که فعالیت میکنید جزو بهترین سایت ها
هستید.