
زعفران دم کرده، روش های دم کردن زعفران
دم کردن زعفران یکی از کارهای ساده و راحتی است که تمام کدبانوها باید بلد باشند. در بسیاری از دستور پخت هایی که برای انواع غذاها و دسر ها وجود دارد، از زعفران دم کرده استفاده می شود. زعفران دم کرده رنگ بهتری به غذاهای شما می دهد و تمام خواص زعفران را دارا می باشد.
چگونه زعفران دم کرده داشته باشیم ؟
برای این کار دو روش وجود دارد که به دلخواه هر کدام را که بخواهید می توانید امتحان کنید. نکته قابل توجه اینجاست که زعفران دم کرده را می توانید داخل ظرف شیشه ای ریخته و به مدت یک هفته داخل یخچال نگهداری کنید.
خب برای دم کردن زعفران اول از همه باید رشته های زعفران را به خوبی در زعفران ساب بسابید تا به پودر تبدیل شوند و سپس یک در یک قوری کوچک برای دم کردن بریزید. پک هدیه خاتم زعفران ممتاز قائنات علاوه بر زعفران اصل قائنات دارای یک زعفران ساب برنجی برای سائیدن زعفران هم می باشد. پک کامل هدیه زعفران ممتاز قائنات هم دارای زعفران ساب و هم دارای یک قوری کوچک برای دم کردن زعفران می باشد که با تهیه آن می توانید صاحب این دو وسیله پر کاربرد شوید.
دم کردن زعفران با آب جوش
برای این روش باید به مقدار لازم زعفران سائیده شده را داخل قوری دمنوش بریزید و به آن آب جوش اضافه کنید. مقدار آب جوش اضافه شده بسته به میزان زعفرانی دارد که داخل قوری ریخته اید. مثلا برای یک قاشق چای خوری زعفران باید نصف لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و به مدت بیست دقیقه روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید.
دم کردن زعفران با یخ !!!
برای اینکار باید به مقدار لازم از رشته های زعفران رو به صورت سائیده در بیارید. بعد چند قالب یخ رو روی زعفرانی که سائیدید بذارید تا در دمای اتاق باز بشه و زعفران رنگ بده. به همین راحتی می تونید زعفران دم کرده داشته باشید و هرجا که لازم دارید ازش استفاده کنین.
برام دم کردن زعفران بهتر است نکات زیر را رعایت کنید :
- اول اینکه هرچه زعفران بیشتری داشته باشید و هرچه دمای آب بیشتر باشه ، قدرت رنگهدی زعفران بیشتر می شود .
- سابیدن زعفران با یک حبه قند یا شکر که از قدیم هم مرسوم بوده برای بهتر سابیده شدن زعفران به کار برده میشه.
- دم کردن زعفران با یخ از روش هایی که نیاز به زمان داره ولی قدرت رنگدهی زعفران بیشتر از دم کردن با آب جوش می باشد.
- برای سابیدن زعفران می تونید از رشته کامل زعفران هم استفاده کنید.

رشته کامل زعفران