کشت زعفران در مناطق مستعد شهرستان خلخال توسعه می‌یابد

استاندار اردبیل گفت: با توجه به اینکه برخی مناطق شهرستان خلخال نظیر بخش شاهرود برای توسعه و کشت زعفران مناسب و مساعد بوده کشت زعفران در مناطق مستعد این شهرستان توسعه می‌یابد.

ادامه مطلب


گوهر زعفران :: دانشنامه کافه زعفران

شرکت گوهر زعفران، در زمینه تولید، فرآوری، بسته بندی و صادرات انواع زعفران سرگل، پوشال و پودر زعفران فعالیت می نماید. این شرکت با برخورداری از کارشناسان متخصص و با بکارگیری پیشرفته‌ترین آزمایشگاه ها، موفق گردیده زعفران را در اشکال سرگل، پوشالی نگین و پودر زعفران در وزن های مختلف به خارج از کشور صادر کند

ادامه مطلب


زعفران فرزاد :: دانشنامه کافه زعفران

پس از چندین دهع تلاش و تجربه شرکت کشاورزی و زعفرانکاری رایحه خراسان با هدف کشت و فرآوری و بسته بندی زعفران و خشکبار تاسیس گردید و پیرو تجربه های قبلی زعفران سرگل پوشالی  را تولید و ترویج نمود.

ادامه مطلب


گل بنفش زعفران :: دانشنامه کافه زعفران

قسمت بنفش رنگ گل زعفران که به ظاهراستفاده خاصی ندارد ولی درواقعیت این قسمت از گیاه برای مصارف غذای حیوانات بکار می رود،همچنین از خشک شده آن برای استفاده صنعت نان سنتی نیز استفاده می کنند.

ادامه مطلب


زعفران عباس زاده :: دانشنامه کافه زعفران

زعفران عباس زاده از سال۱۳۴۲ با نام زعفران غلامرضا عباس زاده با خرید زعفران از کشاورزان وفروش آن به بازارهای تجارتی فعالیت خود را آغاز و با کسب سابقه درخشانی که در ارائه زعفران با کیفیت جنوب خراسان به خریداران ومصرف کنندگان از خود به جای گذاشت صاحب شهرت در میان خاص و عام گردید…

ادامه مطلب


خواص دارویی هل

دانه هل تقویت کننده معده ، ضد نفخ و بادشکن است.در ضمن به هضم غدا هم کمک می کند.از هل به عنوان دارو برای معالجه سرفه، سرما خوردگی و تب استفاده می کنند.همچنین برای درمان استفراغ و تهوع نیز توصیه می شود.هل تقویت کننده قلب و اعصاب نیز هست.مصرف هل برای رفع سردرد و کاهش حملات بیماری صرع نیز توصیه می شود.


چگونه هل را مصرف کنیم؟

هنگام دم کردن چای، چند دانه هل یا یک عدد میوه هل را در قوری بیاندازید و همراه با چای آن را دم کنید.این چای،هم خوش طعم تر می شود و هم خاصیت درمانی دارد.از هل ساییده نیز می توان در غذا، چاشنی وشیرینی استفاده کرد.


صفحه 2 از 1312345...10...قبلی »