زعفران نگین

زعفران نگین :
این نوع زعفران از نظر میزان خامه همراه با آن مشابه زعفران پوشال معمولی است و لیکن ضخیم تر از پوشال معمولی است. از قدرت رنگی و عطر بالائی برخوردار است و از نظر حجم و زیبایی بسیار فوق العاده می باشد.

ادامه مطلب


آب زرشک

آب زرشک!این نوشیدنی ملس و گوارا از دیرباز مورد توجه بوده است و البته ریشه این مصرف طولانی مدت را می توان در خواص این نوشیدنی و البته میوه زرشک یافت!

مصرف زرشک و آب زرشک به زمان باستان می رسد که اطبای سنتی گذشته به واسطه توصیه خود به مردمان آن زمان تلاش در درمان بسیاری از بیماری هایی داشته اند که مردمان امروزه نیز بی بهره نیستند.

ادامه مطلب


خواص زرشک

برای زرشک ، این یاقوت کویر خواص بسیار زیادی برشمرده اند که این خواص مختص به میوه این گیاه هم نمی شود بلکه خواص بسیا ر زیادی حتی در ساقه و یا برگ های این محصول نهفته است که در ادامه به تشریح آن ها می پردازیم:

زرشک از نظر طب ایران قدیم دارای طبع سرد و خشک می باشد و برای میوه زرشک خواص زیر را نقل کرده اند.

ادامه مطلب


درباره زرشک!

زرشک که به یاقوت سرخ معروف است ، درختچه‌ای تیغدار به طول ۱ تا ۵ متر است. چوب آن به رنگ قرمز، قهوه‌ای یا زرد است. برگ‌های آن بیضی شکل با دندانه‌های اره‌ای و میوه اش قرمز رنگ بیضوی شکل و ترش مزه‌است. به ریشهٔ درخت زرشک «آئر خیس» گفته می‌شود.

ادامه مطلب


ویژگی های زعفران مرغوب

تشخیص کیفیت زعفران کار چندان آسانی برای افرادی که تخصصی در این زمینه ندارند نیست. اما ساده ترین راه تشخیص مرغوبیت زعفران ، بررسی ویژگی های ظاهری آن است . با توجه به محل کشت زعفران (از لحاظ آب و هوا ، خاک و…) و همچنین تازگی یا کهنه بودن زعفران ، ویژگی های ظاهری این محصول دچار تغییر می شود.

ادامه مطلب


چگونه زعفران اصل را از تقلبی تشخیص بدهیم؟

زعفران با توجه به استفاده فراوان و همچنین قیمت بالایی که دارد همواره کلاه برداران را ترقیب به تولید زعفران های تقلبی و بی کیفیت می کند.

عمده ترین موارد تقلب زعفران عبارت اند از: رنگ کردن خامه با رنگ استخراج شدخ از کلاله ، سنگین نمودن زعفران با افزایش دادن میزان رطوبت و یا مخلوط کردن آن با بقایای گیاهی نظیر کلاله و گلبرگ های گلرنگ و همچنین گوشت ریشه رشته رشته شده و افزودن رنگ های مصنوعی.

ادامه مطلب


صفحه 12 از 13« بعدی...910111213