آب زرشک

آب زرشک!این نوشیدنی ملس و گوارا از دیرباز مورد توجه بوده است و البته ریشه این مصرف طولانی مدت را می توان در خواص این نوشیدنی و البته میوه زرشک یافت!

مصرف زرشک و آب زرشک به زمان باستان می رسد که اطبای سنتی گذشته به واسطه توصیه خود به مردمان آن زمان تلاش در درمان بسیاری از بیماری هایی داشته اند که مردمان امروزه نیز بی بهره نیستند.

ادامه مطلب


خواص زرشک

برای زرشک ، این یاقوت کویر خواص بسیار زیادی برشمرده اند که این خواص مختص به میوه این گیاه هم نمی شود بلکه خواص بسیا ر زیادی حتی در ساقه و یا برگ های این محصول نهفته است که در ادامه به تشریح آن ها می پردازیم:

زرشک از نظر طب ایران قدیم دارای طبع سرد و خشک می باشد و برای میوه زرشک خواص زیر را نقل کرده اند.

ادامه مطلب


درباره زرشک!

زرشک که به یاقوت سرخ معروف است ، درختچه‌ای تیغدار به طول ۱ تا ۵ متر است. چوب آن به رنگ قرمز، قهوه‌ای یا زرد است. برگ‌های آن بیضی شکل با دندانه‌های اره‌ای و میوه اش قرمز رنگ بیضوی شکل و ترش مزه‌است. به ریشهٔ درخت زرشک «آئر خیس» گفته می‌شود.

ادامه مطلب


ویژگی های زعفران مرغوب

تشخیص کیفیت زعفران کار چندان آسانی برای افرادی که تخصصی در این زمینه ندارند نیست. اما ساده ترین راه تشخیص مرغوبیت زعفران ، بررسی ویژگی های ظاهری آن است . با توجه به محل کشت زعفران (از لحاظ آب و هوا ، خاک و…) و همچنین تازگی یا کهنه بودن زعفران ، ویژگی های ظاهری این محصول دچار تغییر می شود.

ادامه مطلب


چگونه زعفران اصل را از تقلبی تشخیص بدهیم؟

زعفران با توجه به استفاده فراوان و همچنین قیمت بالایی که دارد همواره کلاه برداران را ترقیب به تولید زعفران های تقلبی و بی کیفیت می کند.

عمده ترین موارد تقلب زعفران عبارت اند از: رنگ کردن خامه با رنگ استخراج شدخ از کلاله ، سنگین نمودن زعفران با افزایش دادن میزان رطوبت و یا مخلوط کردن آن با بقایای گیاهی نظیر کلاله و گلبرگ های گلرنگ و همچنین گوشت ریشه رشته رشته شده و افزودن رنگ های مصنوعی.

ادامه مطلب


چرا زعفران گران است؟

زعفران ایران از جمله گرانترین مواد غذایی های موجود دنیا به شمار می رود. از این رو به طلای سرخ ایران شهرت یافته است.

ریشه این گرانی را می توان در کمیاب بودن این گیاه دانست که رشد آن وابسته به آب و هوا و اقلیمی خاص می باشد. البته کشت و همچنین برداشت پر زحمت این محصول و زمان کم بهره برداری زعفران هم می تواند دلیل دیگری بر گرانی این محصول باشد .

ادامه مطلب


مضرات مصرف بی رویه زعفران

بد نیست نگاهی داشته باشیم به مضرات زعفران.طلای سرخ ایران که خواص بیشماری را برای آن برشمرده اند داری مضراتی هم می باشد که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.

زعفران در صورتی شادی آور ، آرامش بخش و دارای خاصیت درمانی است که در حد متعادل استفاده شود. اما مصرف بیش از اندازه و غیر معمول زعفران برای کلیه ها مضر است و همچنین موجب کاهش اشتها و ایجاد سردرد می شود همچنین زیاده روی در مصرف زعفران باعث اختلال حواس می گردد.

ادامه مطلب


صفحه 12 از 13« بعدی...910111213