پاکسازی کبد با زرشک !

زرشک، کبد را پاک و تقویت و اعمال دستگاه گوارش را منظم می کند، سوء هاضمه ، بی اشتهایی و نقرس و رماتیسم را نیز برطرف می کند.

دکتر احمد بالندری با اشاره به شرایط زندگی امروزی در شهرهای بزرگ اظهار داشت: امروزه بیشتر افراد در معرض خطر ابتلا به اختلالات کبدی ناشی از آلودگی هوا، مصرف مواد غذایی فرآوری شده حاوی مواد نگهدارنده و استفاده از محصولات کشاورزی و دامی دارای باقیمانده سموم و ترکیبات شیمیایی قرار دارند.

ادامه مطلب


پیشگیری از سرطان با زعفران!

از جمله دیگر خواص دارویی زعفران اینكه می تواند کبد را تصفیه و قوی می‌سازد‌؛زعفران همچنین مانع گسترش سرطان سینه و دیگر سرطان ها در بدن می شود

سرطان کبد پنجمین سرطان شایع جهان و سومین عامل مرگ در مبتلایان به سرطان به شمار می رود.

ادامه مطلب


کشت و برداشت زعفران

زعفران از جمله گیاهانی است كه ازدیاد آن از طریق پیاز ( كُرم ) صورت می گیرد. به لحاظ این كه پس از كاشت اولیه مدت ۷ – ۱۰ سال متوالی محصول می دهد، مرحله كشت زعفران منحصراً در سال اول انجام می گیرد و طی سال های بعد تنها عملیات مربوط به مراحل داشت و برداشت زعفران اجرا می شود.خاك مساعد معمولاًَ شنی رسی بعلاوه مقداری كود حیوانی (۲ تا ۳ هفته قبل از كاشت ۲۵ تا ۳۰ تن در هكتار) می باشد.

ادامه مطلب


طریقه مصرف زعفران

طریقه مصرف زعفران

بهترین شیوه برای استفاده از زعفران ، دم كردن آن است.برای تهیه و دم کردن زعفران ابتدا کمی از آنرا داخل یه هاون کوچک ( درمناطق مرطوب با کمی شکر یا یک حبه قند) بسایید و …سپس یک قاشق چای خوری از آن را با نصف استکان آب جوش مخلوط کنید و کمی بگذارید دم بکشد و پر رنگ شود.
ادامه مطلب


صفحه 10 از 13« بعدی...89101112...قبلی »