طرز تهیه شیر زعفرانی

اگر شما هم جزو افرادی هستید که شیر را به تنهایی دوست ندارید، می توانید می توانید با افزودن کمی زعفران، طعم دیگری از شیر را تجربه کنید.

شیر زعفران یک نوشیدنی گرم است که می‌توانید گاهی آنرا تهیه کنید، در دستور تهیه مقدار شکر و عسل را دو پیمانه و یک قاشق مرباخوری ذکر کرده‌ایم که می‌توانید آنرا بسته به ذائقه خودتان کم یا زیاد کنید.
.
مواد لازم برای یک نفر:
شیر: یک لیوان
زعفران دم شده: به میزان لازم (معمولاً یک چهارم قاشق چایخوری)
شکر: دو پیمانه
عسل: یک قاشق مرباخوری

شیر زعفران
شیر زعفران

 

ابتدا در زعفران سابیده شده مقدارکمی آب ریخته و به مدت 10 دقیقه صبر می‌کنیم تا دم بکشد.
همزمان با دم کشیدن زعفران، شیر را در شیر داغ کن ریخته بر روی شعله ملایم قرار داده و کم‌کم هم می‌زنیم تا رویه نبندد، سپس شکر را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم تا خوب حل شود. وقتی شیر به جوش آمد، قبل از اینکه کف کند شعله را خاموش می‌کنیم. شیر را درلیوان ریخته، زعفران و عسل را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم. نوشیدنی آماده ی سرو است.

 

اگر به این نوشیدنی علاقه مند هستید پیشنهاد می کنیم دمنوش زعفران را هم امتحان کنید.

 

برگرفته از سایت wikidrinks

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *