نخستین بانک زعفران در ایران آغاز به کار کرد

غلامرضا کریمی، رئیس بانک زعفران ایران، گفت: «هدف از تأسیس این بانک که برای نخستین بار در ایران فعالیت خود را آغاز کرده، حفظ و نگهداری بهداشتی و کنترل‌شدۀ زعفران است.»

وی افزود: «جلوگیری از سَلَف‌خری و به باد رفتن دسترنج کشاورزان از دیگر اهداف تشکیل بانک است و برنامۀ بعدی نیز تهیه و معرفی برند زعفران ایرانی خواهد بود که هم‌اکنون توسط کارشناسان یک شرکت خصوصی که این بانک نیز از زیرمجموعه‌های آن شرکت است، در حال تهیه است.»

کریمی در خصوص مزیت سپردن زعفران به این بانک گفت: «تاکنون و به‌خصوص در فصل برداشت شاهد سرقت زعفران چه در زمین و چه در انبار بودیم و از سوی دیگر برخی کشاورزان نیز تمایل داشتند محصول خود را در منزل و به شیوۀ سنتی نگه‌داری کنند که در آن روش به‌تدریج از کیفیت محصول کاسته می‌شد. درحالی‌که در این بانک، زعفران در فضایی تاریک و بین درجه حرارت ۷ تا ۹ درجه سانتی‌گراد نگه‌داری می‌شود.»

20161105_102652

وی در خصوص نحوۀ خدمات ارائه‌شده در این بانک گفت پس از ارزیابی زعفران دریافتی ازلحاظ کیفی، شناسنامۀ زعفران ازنظر وزن و کیفیت، تهیه می‌شود که این سند در حکم اوراق مشارکت قابل‌واگذاری به غیر خواهد بود. همچنین هر زمان کشاورز قصد دریافت زعفران خود را داشته باشد، معادل ریالی زعفران بر اساس نرخ روز به وی مسترد می‌شود.

منبع:ایرنا




یکی فکر در “نخستین بانک زعفران در ایران آغاز به کار کرد

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>