زعفران سفید :: دانشنامه کافه زعفران

قسمت سفید رنگ وپایینی ترین قسمت گل زعفران است که به دلیل دارا بودن عطر و بوی زعفران از آن درته دیگ غذاها نیز استفاده می شود؛ همچنین برخی سودجویان و متقلبین آن را رنگ کرده و به جای قسمت های دیگر زعفران می فروشند.

زعفران سفید، دانشنامه کافه زعفران:

قسمت سفید رنگ وپایینی ترین قسمت گل زعفران است که به دلیل دارا بودن عطر و بوی زعفران از آن درته دیگ غذاها نیز استفاده می شود؛ همچنین برخی سودجویان و متقلبین آن را رنگ کرده و به جای قسمت های دیگر زعفران می فروشند.

زعفران دسته
زعفران دسته

در صورت تمایل می توانید از طریق این فرم، کافه زعفران را در تکمیل این مقاله یاری کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *