زعفران زردیک :: دانشنامه کافه زعفران

به قسمت زردرنگی که تارهای قرمز زعفران در بین آنها قرار دارد،زعفران زردیک می گویند.این قسمت از زعفران را نیز چون رنگ دهی به رنگ زرد دارد،از ان بجای زردچوبه نیز درغذاها استفاده می کنند.

تصاویر زعفران زردیک، دانشنامه کافه زعفران:

 

در صورت تمایل می توانید از طریق این فرم، کافه زعفران را در تکمیل این مقاله یاری کنید.




پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>