زعفران زردیک :: دانشنامه کافه زعفران

۲۰ فروردین, ۱۳۹۵ - واحد فروش

به قسمت زردرنگی که تارهای قرمز زعفران در بین آنها قرار دارد،زعفران زردیک می گویند.این قسمت از زعفران را نیز چون رنگ دهی به رنگ زرد دارد،از ان بجای زردچوبه نیز درغذاها استفاده می کنند.

تصاویر زعفران زردیک، دانشنامه کافه زعفران:

 

در صورت تمایل می توانید از طریق این فرم، کافه زعفران را در تکمیل این مقاله یاری کنید.

برچسب‌ها: , , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *