زعفران سرگل :: دانشنامه کافه زعفران

قسمت خالص قرمزرنگ زعفران که درانتهای تارزعفران است را سرگل می نامند و برای همین هم نام ان سرگل نام گذاری شده است.بهترین سرگل آن است که عیارش تا۲۷۰برسد.

دانشنامه کافه زعفران:

چنانچه کلاله های قرمز رنگ و درشت زعفران ، به صورت سه شاخه ي متصل به هم ، بدون خامه ( قسمت زرد رنگ ) از گل جدا شود ، زعفرانی حجیم بدست خواهد آمد، که گران بهاترین و فاخرترین نوع زعفران است .و به آن پوشال نگین می گویند . قدرت رنگ دهی زعفران نگين ،بين ۲۳۰ تا ۲۷۰ درجه است .

در صورت تمایل می توانید کافه زعفران را از طریق این فرم در تکمیل این مقاله یاری کنید.




پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>