زعفران پوشال :: دانشنامه کافه زعفران

قسمتی ازقرمزی وزردی زعفران را زعفران پوشال می نامند. هرگاه خامه زعفران از زیر گل جدا سازند، دراین صورت کلاله ها دارای ١-٣ میلی متر خامه خواهند بود که به این نوع زعفران پوشال می گویند.

دانشنامه کافه زعفران:

زعفران رشته ای درجه ١و درجه ٢و درجه ٣ در این گروه قرار دارند. زعفران پوشال كه کلاله های قرمز رنگ متصل به هم زعفران است با ۱ تا ۴ میلی متر خامه یا ریشه ي زرد رنگ گل زعفران همراه مي شود، وچون بيشترآن را خامه ي زعفران تشكيل مي دهد قدرت رنگ دهی آن حدود ۱۷۰ تا ۲۵۰ درجه است.

در صورت تمایل می توانید با پرکردن این فرم کافه زعفران را در تکمیل این مقاله یاری دهید.




پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>