خط تولید نوشیدنی‌های گیاهی زرشک و زعفران در شهرستان قاین افتتاح شد

با افتتاح خط تولید نوشیدنی‌های گیاهی زرشک و زعفران در شرکت دانش‌بنیان تروند زعفران قاین این محصولات برای نخستین بار در کشور تولید و روانه بازار مصرف شد.

بدر مراسمی  با حضور دبیر ستاد گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فن‌آوری رئیس جمهور و مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی و جمعی از مسئولان استان خراسان جنوبی و شهرستان قاین  برگزار شد،خط تولید نوشیدنی‌های زعفران و زرشک در این واحد رونمایی و به صورت رسمی آغاز شد.

 

تروند
تروند

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان تروند زعفران قاین در این مراسم اظهار داشت: تولید این محصولات با سرمایه‌گذاری بالغ بر ۲ میلیارد تومان به بهره برداری رسیده است.

محسن احتشام ظرفیت اسمی تولید نوشیدنی های گیاهی زرشک و زعفران در فاز نخست را ۶ هزار تن اعلام کرد و افزود: برای تکمیل و توسعه این طرح به ۲ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری دیگر نیاز است.

وی گفت: این  واحد در زمینی به مساحت ۱۰ هزار متر و زیربنا ۳۷۰۰ مترمربع در مجتمع تحقیقاتی کشت، فرآوری و صادرات تروند زعفران در شهرک صنعتی قاینات ساخته شده است.

مدیرعامل شرکت دانش بنیان تروند زعفران قاین با بیان اینکه این طرح در حال حاضر ۵۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرده است افزود: با اجرای طرح توسعه این واحد، برای ۲۰۰ نفر ایجاد اشتغال می‌شود که این امر تاثیر مستقیمی بر ثبات اشتغال روستاییان در زمینه کاشت و برداشت زعفرات و زرشک دارد.

احتشام بیان کرد: روزانه ۶ هزار تن انواع نوشیدنی‌های زرشک و زعفران در این واحد تولید می‌شود.

به نقل از خبرگزاری تسنیم.



پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>