زعفران دسته :: دانشنامه کافه زعفران

به مجموعه تارهای زعفران که درکنارهم بصورت دسته ای بسته شده اند وخشک شده اند،زعفران دسته می گویند.کیفیت وعیار زعفران خالص واصل قاینات ۲۷۰ است.

زعفران دسته رابه نام زعفران دخترپیچ هم نام میبرند.زمانی که دسته زعفران را طوری وبه شکلی درست می کنند که ریشه یا قسمت سفیدی رعفران درپشت قرمزی قرارمیگیرد وافراددرنگاه اول فقط قرمزی زعفران را می بینند،دسته دخترپیچ می گویند.

در صورت تمایل می توانید با پر کردن این فرم کافه زعفران را در تکمیل این مقاله یاری کنید.




پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>