تولید نوشیدنی انرژی‌زا از زعفران!

اولین نوشیدنی انرژی‌زای ارگانیک از زعفران در خراسان رضوی تولید شد.

احسان لطفی، مخترع این نوشیدنی افزود: مراحل تحقیقات این اختراع پس از عید سال ۹۳ با همکاری دکتررضایی، عضو هیأت علمی و دکترحسینی، معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت جام آغاز شد.

دمنوش زعفران

وی در خصوص مزایای ویژه این نوشیدنی بیان کرد: کافئین ندارد و یکی از امتیازات مهم اختراعمان همین مطلب است؛ چراکه کافئین اعتیادآور است و مضرات بسیاری دارد؛ همچنین به دلیل آن که از مشتقات زعفران استفاده نشده، ارگانیک است.

لطفی با بیان این مطلب که این اختراع با هدف تعدیل کردن وضعیت نوشیدنی‌های کافئین‌دار و کوتاه کردن دست برندهایی همچون کوکاکولا، پپسی و هایپ صورت گرفته است، عنوان کرد: آماده همکاری با سرمایه‌گذاران هستیم.

منبع خبر: خبرگزاری ایسنا




پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>