طرز تهیه ترشی عناب

طرز تهیه ترشی عناب

مواد لازم:

  •   عناب: ۳۰۰ گرم
  •   آب: به مقدار لازم
  •   آب لیموی تازه: یک دوم پیمانه
  •   رب گوجه فرنگی : ۳ قاشق غذاخوری
  •   سرکه سفید یا قرمز: نیم لیتر
  •   شکر قهوه ای: ۳ قاشق غذاخوری
  •   نعناع خشک: ۲ قاشق غذاخوری
  •   نمک: یک قاشق چای خوری
  •   فلفل سیاه پودرشده: یک قاشق چای خوری

طرز تهیه:

۱ – عناب را داخل ظرف بریزید و آب لیمو را به همراه مقداری آب روی آن بریزید و با یک قاشق عناب را طوری هم بزنید که کاملا زیر و رو شود.

۲ – یک وزنه سنگین روی عناب ها بگذارید تا همه آنها کاملا داخل آب فرو برود و خیس بخورد. به مدت ۳ تا ۴ ساعت اجازه بدهید عناب ها در این حالت باقی بماند.

۳ – سپس عناب را داخل آبکش ریخته و زیر شیر آب سرد کاملا بشویید.

۴ – در این مرحله سرکه را داخل قابلمه بریزید و شکر را هم به آن اضافه کنید. رب گوجه فرنگی هم در همین مرحله اضافه می شود.

۵ – گاز را روشن کنید و وقتی که این ترکیب کاملا به جوش آمد اجازه دهید به مدت ۱۰ ثانیه چند قل بزند تا بوی خامی رب گرفته شود.

۶ – در این مرحله عناب ها را اضافه کنید و اجازه بدهید همراه بقیه ترکیب ۲ تا ۳ دقیقه بجوشد سپس حرارت را خاموش کنید.

۷ – بعد از اینکه ترشی شما نیمه سرد و به قول معروف ولرم شد، نعناع، نمک و فلفل را اضافه کنید.

نکته:

به غلظت این ترشی توجه کنید. این ترشی زمانی تکمیل خواهد شد که نه خیلی آبکی باشد و نه خیلی غلیظ.این ترشی همیشه باید داخل یخچال نگهداری شود.

مبنع:آکاایران




پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>