طرز تهیه دمنوش عناب!

دمنوش عناب

طرز تهیه دمنوش عناب

مواد لازم:

  • عناب(به مقدار مورد نیاز)
  • آب
  • آب لیمو ترش(در صورت تمایل)

طرز تهیه:
عناب را شسته و خیس کنید سپس هسته آن را بیرون آورده و میوه خرد شده را داخل یک قوری ریخته و آب با دمای ۸۰ درجه سانتی گراد به آن اضافه کنید و اجازه دهید که به مدت ۱۵ دقیقه دم بکشد. به علت شیرین بودن دانه های عناب نیازی به شیرین کردن نمی باشد و در صورت تمایل می توانید چند قطره آب لیموترش به آن اضافه کنید.

به همین راحتی دمنوش شما آماده مصرف می باشد!

 

خواص:
برای رفع استرس و اضطراب مفید است.
به علت دارا بودن انتی‌اکسیدان‌ها، روند پیری پوست را کاهش می‌دهد.
عناب به دلیل داشتن لعاب زیاد، نرم‌کننده سینه و ملین است.
کاهش‌دهنده فشارخون است.
کمک به هضم غذا می کند و تصفیه‌کننده خون است.
گرفتگی صدا را برطرف می‌کند و موجب تقویت دستگاه گوارشی می‌شود.
با توجه به مطالعات اخیر، عصاره عناب مهارکننده سلول‌های سرطان خون است زیرا به علت داشتن ویتامین C و انتی‌اکسیدان، مانع از رشد و حرکت رادیکال‌های آزاد و در نتیجه کمک به کنترل و رشد تومور و سلول‌های سرطانی است.

موارد منع مصرف:
افرادی که از نفخ بیش از حد، انگل‌های روده‌ای و خلط بیش از حد رنج می‌برند، بهتر است قبل از مصرف عناب با پزشک مشورت کنند.
مصرف عناب برای زنان باردار باید با آگاهی پزشک انجام شود.
مصرف زیاد آن برای افرادی که دچار غلظت خون می باشند توصیه نمی شود.

منبع:http://wikidrink.info

 

 




پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>