خواص آلو

۲۲ تیر, ۱۳۹۴ - واحد فروش

آلو به دلیل داشتن فیبر غذایی ، برای کنترل قند خون ، جلوگیری از یبوست و حفظ سلامت دستگاه گوارش مفید است.

در طب چینی ، آلو به عنوان (( اکسیر صبحانه )) جهت سم زدایی و شادابی بدن بعد از خواب توصیه شده است.

آلو یکی از منابع پتاسیم و مصرف متعادل آن در کنترل فشار خون موثر است.

آلو خشک منبع خوبی از آهن (آهن گیاهی ) است و برای جلوگیری از کم خونی بسیار مفید است.

آلو قابلیت بالای جذب آهن و خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی دارد.

آلو
آلو

آلوی خشک ، خون را طبیعی کرده و درد  مهلک را از بین می برد.

آلو برطرف کننده حرارت طبع و مسکن حرارت دل ، قی و تشنگی است.

خوردن آلو باعث احساس سیری و در نتیجه کنترل اشتها و وزرن می شود.

برچسب‌ها: , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *