خواص آلو

آلو به دلیل داشتن فیبر غذایی ، برای کنترل قند خون ، جلوگیری از یبوست و حفظ سلامت دستگاه گوارش مفید است.

در طب چینی ، آلو به عنوان (( اکسیر صبحانه )) جهت سم زدایی و شادابی بدن بعد از خواب توصیه شده است.

آلو یکی از منابع پتاسیم و مصرف متعادل آن در کنترل فشار خون موثر است.

آلو خشک منبع خوبی از آهن (آهن گیاهی ) است و برای جلوگیری از کم خونی بسیار مفید است.

آلو قابلیت بالای جذب آهن و خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی دارد.

آلو
آلو

آلوی خشک ، خون را طبیعی کرده و درد  مهلک را از بین می برد.

آلو برطرف کننده حرارت طبع و مسکن حرارت دل ، قی و تشنگی است.

خوردن آلو باعث احساس سیری و در نتیجه کنترل اشتها و وزرن می شود.




پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>