لواشک زرشک

طرز تهیه لواشک زرشک

۱۲ تیر, ۱۳۹۴ - واحد فروش

لواشک یکی از تنقلات بسیار محبوب در نزد ما ایرانی ها به حساب می آید که حتی با بردن نام آن دهان ما ترش می شود!در بین لواشک های موجود لواشک زرشک یکی از ترش ترین و البته خوش مزه ترین لواشک ها می باشد که می خاهیم نگاهی به طرز درست کردن این خوردنی خوش مزه بیاندازیم!

لواشک زرشک
لواشک زرشک

مواد لازم:

زرشک ……………… ۱ کیلو
نمک ………………. ۱/۵ قاشق مرباخوری

طرز تهیه:
زرشک را به مدت ۲۴ ساعت در آب می خیسانیم و با همان آب روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد پس از چندین جوش آن را از روی حرارت برداشته از صافی رد کرده نمک افزوده و دوباره روی حرارت می گذاریم تا خوب سفت و غلیظ شود و سپس کف سینی را چرب کرده لواشک را کف ظرف پهن کرده روی آن را با تنظیف پوشانیده به مدت ۲ الی ۳ روز در آفتاب می گذاریم پس از این مدت آن طرف آن را در معرض نور خورشید قرار داده تا خشک شود.

 

دستور تهیه برگرفته از سایت تبیان

برچسب‌ها: , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *