طرز تهیه آب زرشک

آب زرشک یکی از محبوب ترین و خوش مزه تیرین نوشیدنی های طبیعی می باشد که سرشار از فایده و دارای خواص گوناگونی است در ادامه می خواهیم به طرز تهیه این نوشیدنی گوارا بپردازیم.

طرز تهیه و روش مصرف آب زرشک

روش اول

مقدار ۲۵۰ گرم زرشک سیاه  را پس از تهیه و پاکسازی با آب سرد به صورت ملایم بشویید. سپس آنرا داخل ظرفی غیر فلزی با ۶ تا ۸ لیوان آب خیس کرده و پس از مدت ۲۴ ساعت مخلوط را داخل مخلوط کن ریخته هم بزنید. مخلوط بدست آمده که حاصل خرد شدن کامل زرشک سیاه است را با استفاده از پارچه صاف کرده و به بطری های شیشه ای جهت نگهداری منتقل کنید.

روش دوم

یک کیلوگرم زرشک را پاک کنید و درون سبد ریخته و با آب سرد بشوئید پس از شسته شدن زرشک را درون ظروف پلاستیکی و یا لعابی و استیل نیز می توان ریخت و در کناری قرار دهید تا آب جوش تهیه نمایید . به ازای هرکیلو زرشک باید ۶ لیتر آب بجوشانید پس از بجوش آمدن آب آن را به زرشک اضافه نمایید . بین ۲۴ ساعت تا ۳۰ ساعت بعد محلول بدست آمده راصاف کنید و بعد میل شود

بهتر است هر روز صبح ناشتا ترجیحاً قبل از طلوع آفتاب یک لیوان و شب موقع خواب نیز یک لیوان میل نمایید.

 نکات مهم

  • برای افرادی که مبتلا به سرفه های خشک هستند مضر است.
  • مصرف زیاد آب زرشک به صورت روزانه توصیه نمی شود مقدار گقته شده در طول ۲۴ ساعت کافی می باشد.

 

منبع :attarbashi.persianblog.ir




پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>