ویژگی های زعفران مرغوب

تشخیص کیفیت زعفران کار چندان آسانی برای افرادی که تخصصی در این زمینه ندارند نیست. اما ساده ترین راه تشخیص مرغوبیت زعفران ، بررسی ویژگی های ظاهری آن است . با توجه به محل کشت زعفران (از لحاظ آب و هوا ، خاک و…) و همچنین تازگی یا کهنه بودن زعفران ، ویژگی های ظاهری این محصول دچار تغییر می شود.

به عنوان مثال رنگ زعفران مرغوب قرمز تیره می باشد همچنین زعفران خوب دارای بوی گرم ، تند و مطبوع است ، بوی کم زعفران می تواند نشان از کهنگی و یا احیاناً تقلبی بودن این محصول باشد.پس در هنگام خرید به ویژگی ها ظاهری زعفران بخصوص رنگ و بوی آن توجه لازم را مبزول فرمایید.البته ذکر این نکته هم در اینجا خالی از لطف نیست که زعفران مرغوب پس از مخلوط شدب آب ، رنگ آن را به زرد تغییر می دهد در صورتی که زعفران تقلبی رنگ آب را قرمز و یا نارنجی تیره می کند.

اما بازهم لازم به ذکر است که شرایط کاشت زعفران بر مرغوبیت آن بسیار موثر است ، از این جهت زعفران منطقه قائنات مرغوب ترین رعفران موجود در جهان می باشد.

مطالعه مقاله “چگونه زعفران اصل را از تقلبی تشخیص بدهیم؟” هم در تکمیل این بحث خالی از لطف نیست.




پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>