طرز تهیه دمنوش زعفران

دمنوش زعفران بسیار خوش طعم و همچنین پر از خواص گوناگون می باشد و برای تهیه آن روش های مختلفی وجود دارد.

در روش اول شما کافیست به هنگام دم کردن چای سیاه ، مقدار زعفران کوبیده شده به آن بیافزایید و طعم لذت بخش چای زعفران را تجربه نمایید.اضافه کردن چند قطره آب لیموی تاره هم به چای زعفران فکر بدی نیست!

در روش بعدی که از آن به بیشتر به عنوان دمجوش زعفران یاد می شود شما بایستی مقدار زعفران کوبیده شده (مثلا به اندازه یک سرقاشق چایخوری) را با آب داغ مخلوط کرده و پس از آن مقداری عسل (در صورت نبود عسل می توان از مواد قندی مانند نبات ، شکر ، خاک قند یا … هم استفاده کرد) به آن بیافزایید و آنها را کاملا هم زده تا با هم مخلوط شوند پس از آن هم به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه حرارت آرامی به آن داده تا دمجوش دم بکشد. به این ترتیب دمجوشی بسیار لذیذ آماده نوش جان کردن است. همچنین شما می توانید به دمجوش خود چند قطره گلاب هم اضافه نمایید.

دمنوش زعفران

این دمجوش بسیار خوش طعم  ، فرح بخش ، اشتها آور و دارای خواص بسیاری می باشد ولی باید به این نکنه توجه شود که این نوشیدنی برای خانم های باردار  منع مصرف دارد و ممکن است خدایی نکرده موجب سقط جنین شود همچنین مصرف بیش از حد زعفران در یک شبانه روز به هیچ عنوان توصیه نمی شود.




پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>